Review | Aphrodite


Lieve mensen,

Wat een prachtig weer is het vandaag! Perfect om bij je leuke zomeroutfit een bijpassend sieraad te hebben, toch? Onlange kreeg ik een mailtje van het bedrijf Aphrodite voor een leuke samenwerking. Voor de mensen die Aphrodite niet kennen: Aphrodite is een bedrijf wat prachtige sieraden verkoopt voor een hele leuke prijs. Natuurlijk wilde ik hier graag aan meewerken. En dus kreeg ik onlangs een prachtige ketting van hen opgestuurd.Het begon al heel goed, want toen ik mijn pakketje opende zat het de ketting in een prachtig rood, stoffen zakje met daarin een leuk  en persoonlijk berichtje. Het is deze prachtige ketting met een natuursteen en een halve maan. De ketting bestaat uit twee lagen en de natuursteen is verkrijgbaar in het wit en zwart. Zoals jullie zien heb ik gekozen voor de witte versie. De ketting zelf is goudkleurig.


De ketting heb ik nu een aantal keer gedragen en ik vind hem echt geweldig. Hij past bij heel veel verschillende outfits en is ook van een goede kwaliteit. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat de ketting snel kapot gaat, of dat het al snel gaat beschadigen. Tot nu toe is de kleur van de ketting nog erg mooi! Ik heb van veel mensen leuke reacties gehad. Dus denk ik ook dat het iets is wat bij veel verschillende mensen in de smaak zal vallen en er is zekker weten voor ieder wat wils!


Aphrodite heeft een hele leuke collectie en het is dus zeker de moeite waard om op de website rond te sneuvelen. Zo kan je onder andere ook leuke ringenarmbanden, en oorbellen bestellen. Ik hoop dat jullie zeker een keer een kijkje gaan nemen en als je iets hebt besteld ben ik erg benieuwd naar jullie meningen!

Reacties

Recommended