Review | Daytodaylooks


Onlangs kreeg ik de mogelijkheid om bij daytodaylooks een mooi sieraad te kopen met een leuke kortingscode. En wat een prachtige ketting heb ik daar kunnen kopen. Dus ik dacht: 'Waarom vertel ik jullie hier niet meer over?'


Ik kocht de vintage coin necklace in het goud, welke je hier kan vinden voor €9,95. Het is echt een prachtig sieraad. Op het hangertje is een gezicht te zien, alsof het een munt is uit de Oudheid. De details er in zijn echt prachtig. Ik vind het een heel fijn kettinkje wat overal bij past.

Wat ook zo fijn is dat ze je laten weten dat ze het sieraadd al voor je bewerkt hebben, zodat het goed beschermd is tegen beschadigingen, ook geven ze advies over wat je vooral niet met het sieraad moet doen, Onder andere moet je er bijvoorbeeld niet mee douchen.
Van daytodaylooks heb ik ook een leuk cadeautje gekregen voor mijn lezers, namelijk de volgende kortingscode:

'KIRSTENM25'

Met de kortingscode krijg je 25 procent korting op je aankopen op de website van daytodaylooks. Dus maak er vooral gebruik van en zoek wat leuks uit! En laat me ook weten wat je gekozen hebt!

Reacties

  1. ooh echt een mooie ketting!! leuke foto's btw! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ik ben zelf ook nog steeds ongelooflijk blij met de ketting!

      Verwijderen

Een reactie posten

Recommended