Blossom shoot part 2

Hallo lieve mensen,

Ik zit vanochtend in mijn bed, na een laat avondje Songfestival kijken (WE HEBBEN GEWONNEN!!), en realiseer mij dat ik een blogpost gepland had, maar deze nog niet volledig af was. Oh nee, ik had jullie wel beloofd het tweede deel van de bloessem foto's met Eva te laten zien. Dus vanochtend, met twee katten rondwandelend in mij kamer, ging ik nog even op de creatieve tour.


Als ik kijk naar het weer dit weekend, dan kan ik alleen maar zeggen, dat het weer nu bijna net zo mooi is als toen Eva en ik samen die fotoshoot deden. Als ik er nu aan terug denk kan ik zeggen dat die dag echt super leuk was en zo gezellig.
Dit soort foto's maken vind ik altijd eng, het is zo moeilijk te bedenken wat voor poses je moet aannemen, waar je naar moet kijken en waar je je handen moet houden. Het idee ontstaat gelijk, dat je op alle foto's super ongemakkelijk staat, maar nee, dat was ddit keer totaal niet het geval. Eva heeft echt prachtige foto's gemaakt! Dus dankjewel Eva!

Reacties

 1. Wauw, wat een mooie foto's! Ik ben zelf echt dol op bloesembomen en kan er meestal ook maar niet genoeg foto's van maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik wordt zelf ook altijd zo enthousiast van bloesembomen! Ik kan nu al weer niet wachten tot ze er volgend jaar weer zijn!

   Verwijderen
 2. wauw ge ziet er echt kei goed uit!! mooie foto's man!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Dat is zo lief van je, die foto's zijn ook zo mooi geworden door de super talentvolle Eva!

   Verwijderen

Een reactie posten

Recommended