Blossom shoot deel 1


Hoi lieve mensen,

Nog niet zo lang geleden stonden allemaal bomen in de bloesem! Wat een prachtig gezicht vond ik dat. Ik kon mijn ogen er niet vanaf krijgen. Het leek wel alsof de bomen overal bloesem hadden. Het is zo fiijn om foto's te maken van bloesem en dat was dus ook iets wat ik heel graag wilde doen. Gelukkig had ik lieve Eva die samen met mij foto's wilde maken van elkaar en natuurlijk de bloesem.


Ik ging lekker 's middags naar Eva om bij haar in de buurt foto's te maken. Het was alweer zolang geleden geweest dat we samen ergens foto's waren gaan maken. Het was dus echt tijd om dat weer een keer te doen! Zoals jullie misschien al gezien hebben bestaat deze post uit twee delen, en dit komt doordat Eva en ik ons niet echt hebben ingehouden met het aantal foto's dat wij gemaakt hebben. Daarom laat ik jullie in deze post alle foto's zien die ik van Eva heb gemaakt en zal de post van over twee weken bestaan uit alle foto's die Eva van mij heeft gemaakt! ( welke ik overigens echt geweldig vind!)


Ik kan niet wachten tot het weer van dit heerlijke weer word. En we weer kunnen genieten van het zonnetje. Lekker buiten zitten met een boek en genieten van een wandeling in het park, en hopelijk betekend mooi weer ook voor ons twee dat we weer kunnen afspreken voor een leuke shoot!

Hopelijk hebben jullie genoten van de foto's!

xxx

Reacties

  1. wauwwww zo 'n mooie foto's!! eva is zo'n knap model :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! En ik vind dat je daar helemaal gelijk in hebt! Eva is echt een natuurtalent!

      Verwijderen

Een reactie posten

Recommended