Review | Wereldkaart op canvas
Onlangs begon ik met een hele leuke samenwerking met CanvasCompany. Ik kreeg het aanbod om een wereldkaart naar keuze geprint op canvas te krijgen. Laat dit nu net iets zijn waar ik eigenlijk al een lange tijd naar op zoek was. Ik keek dus erg uit naar het shoppen naar een leuke wereldkaart.

De wereldkaart die ik uitkoos was 120 bij 80 cm en pastte dus niet in mijn kamer, maar gelukkig hadden we een mooi plekje in de woonkamer. Ik besloot een kaart te kiezen die er een beetje historisch uitzag. Toen hij binnenkwam was ik razend beniewd hoe hij er uit zou zien en of hij zou voldoen aan mijn verwachtingen. En ja. dat deed hij zeker! Ik vond de kleuren van de wereldkaart er nog veel mooier uitzien dan ik had gedacht. Bovendien is hij ook ongelooflijk gedetaileerd. Je kan heel veel plaatsnamen die er op staan gewoon heel goed lezen en de ook gebergtes staan er mooi op afgebeeld. Elke keer wanneer ik er naar kijk zie ik weer nieuwe kleine details en voorlopig ben ik dus nog niet uitgekeken.

Naast deze wereldkaarten kan je bij CanvasCompany nog veel meer bestellen, zoals bijvoorbeeld ook een collage op canvas, een afbeelding op hout of nog vele andere opties. Er is voor ieder wat wils te vinden.

Zijn jullie op zoek naar een mooie afbeelding voor op canvas?

Reacties

Een reactie posten

Recommended