Hortus Botanicus

Deze post stond al een tijdje klaar en toch duurde het maanden voordat ik hem ging posten. Dit was puur, omdat ik geen tijd had om de puntjes op de 'i' te zetten. Maar ik vond het zo zonde om dit niet te posten, omdat ik hier samen met Eva een geweldige tijd heb gehad.

We besloten dat we een keertje gezellig weg moesten gaan om samen te gaan fotograferen. En wat was nou leuker dan naar Leiden gaan en daar de Hortus Botanicus bezoeken? Dus pakte we de trein en gingen we bewapend met onze camera's op pad. En daar kwamen de volgende foto's uit!


Deze een beetje boos kijkende, maar eigenlijk super lieve kat kwamen we tegen tijdens onze wandeling door de Hortus en we hebben hem zijn wel verdiende aandacht gegeven. Hij wilde super graag geaaid worden en met ons knuffelen. Wij als kattenliefhebbers zeiden daar natuurlijk geen 'nee' tegen.

Nu ik in Leiden ga studeren kan ik jullie garanderen dat ik mijn tijd wel vaker in de Hortus Botanicus ga spenderen, want dit is zo'n rustgevende plek. Je raakt niet uitgekeken.

Reacties

Een reactie posten

Recommended