Adventures in Leiden

Leiden, wat een prachtige stad is het toch. Met de meest schattige straatjes en winkeltje. Echt de perfecte plek om samen met Eva naar toe te gaan. En allemaal leuke plaatjes te schieten. Het was super gezellig en ik wilde toen zo snel mogelijk terug om nog een keer foto's te maken. Wat ik toen nog niet wist was dat dit de stad zou worden waar ik ga studeren en waar ik dus vanaf het nieuwe school jaar bijna dagelijks ga komen.Chummy Coffee 
's Ochtends hadden we de Hortus Botanicus bezocht en daar lekker geluncht, maar toen we even door de stad hadden  rondgedwaald vonden we het tijd om ergens even wat lekkers te eten en drinken. We waren goed voorbereid naar Leiden gegaan en wisten dat er een aantal leuke plekjes waren zoals bijvoorbeeld Chummy Coffee. Ik dronk een overheerlijke Karamel Latte en at een geweldige worteltaart. Toen we daar een tijdje hadden gezeten en lekker om ons heen hadden gekeken gingen we op zoek naar de concept store die we op internet hadden gevonden.

Concept store Mei


Toen ik hier was met Eva dacht ik dat ik de volgende keer dat ik hierheen ging weer samen met haar zou gaan, maar dat is niet zo want binnen kort ga ik hier beginnen aan mijn studie Geschiedenis. Wat ik zo grappig vind is dat ik een paar maanden geleden door deze stad liep en langs de universiteit was gewandeld. Ik had er naar gekeken, maar ik had toen nooit bedacht dat ik daar nu ongelooflijk vaak zal lopen. Wanneer Eva en ik beide aan onze studies zijn begonnen, en een beetje rust hebben gevonden, ga ik haar zeker uitnodigen om nog een keer gezellig door deze stad te lopen en lekker koffie of thee te drinken bij Chummy Coffee.
Zijn jullie ooit eens in Leiden geweest?

Reacties

 1. Aah Leiden is zo mooi!! Ik wil er nog mega graag naar toe. Hoe gaaf dat je hier gaat studeren! Wat ga je studeren trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vind het echt een super gave stade, waar ik met veel plezier Geschiedenis ga studeren.

   Verwijderen
 2. Ik kom heeeel heel heel graag een keertje in je studentenstadje langs, kom je dan ook een keer naar mij toe? ;)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Houd heel erg van Leiden. The Catwalk is ook leuk voor koffie en taart!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended