I'll be back

Lieve lezers,

Ik ben de afgelopen maanden volledig afwezig geweest van mijn blog. Dit omdat ik in mijn examenjaar zit en mij erg moet focussen op mijn schoolwerk. Het word nu weer even iets rustiger nu ik mijn profielwerkstuk heb ingeleverd en ik volgende week toetsweek heb. Hierna zal ik weer proberen regelmatiger te posten. Ik vond het zo jammer dat ik de afgelopen tijd niks heb kunnen posten. Hopelijk vergeven jullie mij.

Oh, en bovendien heb ik een nieuw Instagram account. Mijn oude account heb ik verwijderd, omdat het niet helemaal eigen voelde. Ik ga nu schuil onder de naam Kirstenxadventure. Over ongeveer anderhalve week kunnen jullie weer een post verwachten op dit account. Ik wil het misschien wat anders aan gaan pakken dan eerst, maar dat zien we nog wel!


Reacties

 1. Natuurlijk vergeven we je! Hihi, ik kan niet wachten om je nieuwe posts te lezen!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat snap ik zeker en vast! Hopelijk zijn alle je toetsen goed verlopen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn dat iedereen het begrijpt. Mijn toetsen zijn best wel goed gegaan, maar nu moet ik helaas heel hard gaan studeren voor mijn toelatingstoetsen voor de vervolgopleidingen die ik wil gaan doen.

   Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts