Calming Nature


Zoals ik in mijn eerdere post al verteld had heb ik nu eindelijk weer een beetje tijd om te gaan bloggen en ben ik van plan om het wat anders aan te pakken. Ik heb namelijk besloten om mij vooral te focussen op de foto's die ik maak. Ik wil dus geen onzin meer schrijven omdat ik vind dat er meer tekst in mijn posts moet. Als ik nu iets vertel kan het zomaar zijn dat dit niks met mijn foto's te maken heeft, maar dat het gewoon iets is wat ik kwijt wil.

Here We Go!!
Op dit moment houd ik mij vooral druk bezig met het focussen op de toekomst. Examens komen steeds dichterbij en ik heb mij ingeschreven voor een aantal opleidingen. Twee daarvan zijn echt opleidingen die ik het liefst wil, maar deze hebben beide een decentrale selectie, wat inhoud dat ik mij hier heel erg mee bezig moet houden om binnen te kunnen komen. Zo moet ik onder andere allerlei toelatingstoetsen doen en dergelijke. Op dit moment moet ik mij daar dus heel erg mee bezig houden en moet ik andere dingen even op een lager pitje zetten. Oh god ik word al zenuwachtig als ik denk aan het feit dat ik 15 april van al die toetsen dan de uitslag krijg en ik dan echt moet gaan kiezen voor een opleiding. Je snapt dus denk ik wel dat ik momenteel met andere dingen aan mijn hoofd zit dan fotograferen en bloggen. Wel wil ik jullie er op wijzen dat ik een nieuw instagram account heb gemaakt en dat ik hier gewoon te vinden ben. Als je wilt kletsen of gewoon wat foto's wil bekijken dan kan dat hier. De link is te vinden in de sidebar.

Reacties

 1. Ontzettend mooie foto's. En ook alvast veel succes gewenst met je examens. Begrijpelijk dat je focus daar nu ligt hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! zodra ik mijn examens gehad heb ga ik volop bloggen en ben ik heel de zomer weer lekker actief!

   Verwijderen
 2. Oh wauw prachtige foto’s!! En spannend, examens! Goodluck!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik begin het inderdaad nu erg spannend te vinden!

   Verwijderen

Een reactie posten

Recommended