Exploring Rotterdam


Samen Rotterdam en haar Street Art bewonderen. Dat is een geweldige manier om samen met je neef te fotograferen en vakantie te vieren. Voor de tweede keer liep ik de Rotterdam Street Art Route van Rewriters010.

Ondanks dat ik deze kunstwerken al eerder gezien heb, is het altijd leuk om samen te fotograferen en te praten. We hebben van alles gefotografeerd en gesproken over fotograferen. Natuurlijk moest er ook tussendoor gegeten worden en dat doen we natuurlijk met kipnuggets! Het was een geweldige dag en iets wat we zeker moeten herhalen.


Dit maal wilde ik mij niet alleen maar focussen op de Street Art en probeerde ik tussen door nog genoeg andere foto's te maken van de stad waar ik woon. Je ziet continu dingen die je niet eerder gezien hebt of waar je nu opeens op een andere manier naar kijkt. 
Reacties

  1. Ik vind jouw foto's van Rotterdam zo gaaf!! En die street art is indrukwekkend <3

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Awww thanks! we moeten snel weer eens gaan fotograferen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended