Visiting an Island


Tiengemeten, een eiland in de provincie Zuid-Holland. Ik was er nog nooit geweest, maar nu ik vakantie had en in het weekend dus zeeën van tijd had was het tijd om er een keer heen te gaan. Een mooie kans om weer foto's te schieten voor jullie. Want je kan wel zeggen dat ik de laatste tijd weinig tijd besteed heb aan mijn blog. Maar wees gerust ik heb in de vakantie genoeg tijd gehad om aardig wat foto's te schieten.Tiengemeten is een heel klein eiland van ongeveer 7 kilometer en je kan er onder andere de koeien vinden die bovenaan op de foto staan. Het was die dag de laatste warme dag van dit jaar, maar gelukkig waaide het flink op het eiland, anders was het al snel veel te warm geweest. Het  eiland was alleen te bereiken per pond.
Naast koeien waren er ook heel veel vogels op het eiland te vinden en er was een weide met geiten. De koeien stonden bij ons vaak op een afstandje, maar ze schijnen ook regelmatig op het pad te wandelen.

Toen ik hier op avontuur ging besloot ik mijn macro lens mee te nemen, omdat ik had gehoopt dat er heel veel verschillende plantjes te fotograferen waren, dit was helaas niet zo, maar toch  zijn er erg goede resultaten uitgekomen.

Reacties

Populaire posts