My September


Wat een maand! September betekende vooral veel regen en school, maar er zijn nog genoeg andere dingen gebeurd deze maand. Zie hier: Mijn September!

Vrijwilligerswerk
Het was helaas mijn laatste dag op mijn vrijwilligerswerk. Na lang nagedacht te hebben, besloot ik te stoppen en mij meer te focussen op school en andere dingen, zoals mijn blog. Ik vind het natuurlijk wel erg jammer, maar ik merk wel dat ik nu veel meer tijd heb na school om alles op mijn gemak te plannen.

Sigma 105mm F/2.8
Na maanden sparen heb ik dan eindelijk een nieuwe cameralens gekocht en geprobeerd om tijd te vinden om te fotograferen. Helaas zat deze maand nogal vol gepland met allerlei activiteiten en heb ik dus nog geen mooie boswandelingen kunnen maken, maar ik heb wel volop foto's gemaakt binnenshuis. Lees hier meer over de lens en bekijk meer foto's die ik gemaakt heb.Crosley
Naast mijn geld uitgeven aan mijn camera heb ik ook nog geld uitgegeven aan een mooie Crosley platenspeler en vijf platen. Ik geniet nu bijna elke dag van het prachtige geluid, dat dit apparaatje produceert. Dit was een puntje wat ik sinds kort op mijn Bucketlist had staan en dus kon ik dat afvinken.


Bucketlist bijgewerkt
Ik heb deze maand ook mijn Bucketlist bijgewerkt. Er zijn drie puntjes toegevoegd en ik heb ook weer een aantal dingen kunnen afvinken. Hopelijk heb ik snel weer leuke dingen die ik kan afvinken van mijn Bucketlist. Het geeft zo'n goed gevoel.

Netflix
Deze maand heb ik seizoen vijf van Teen Wolf afgekeken en ben ik begonnen aan seizoen 6 van Once Upon A Time!

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts