My October


Oktober, de maand waarin de blaadjes weer van de bomen vallen, je weer lekker chocolade melk kan drinken en de maand waarin de paddenstoelen de grond weer uitschieten. Wat een maand was dit! Druk met school, maar ook genoeg andere dingen eromheen gedaan.Vervolgstudies
Ja, het was eindelijk zover. Deze maand heb ik mij ingeschreven voor de vervolgstudies die in mijn rijtje staat. Het is echt een grote stap in de toekomst en ik heb mij hier dus eigenlijk de gehele maand mee bezig gehouden. Inschrijven, vragen beantwoorden, Open Dag bezoeken. Het was druk, maar het zal het allemaal waard zijn.

TV & Movies
Gelukkig had ik deze maand ook genoeg tijd om even wat voor mezelf te doen. Ik heb lekker series kunnen kijken op Netflix en ben een keer naar de bioscoop geweest met een goede vriendin van mij.
Eerst heb ik Once Upon A Time seizoen 6 afgekeken en daarna heb ik Jessica Jones gekeken. Twee totaal andere series, maar wel ongelooflijk leuk. daarnaast ben ik naar American Assassin geweest! De film was zo gaaf!

RSAR
Samen met mijn neef ben ik gaan fotograferen in Rotterdam en toen kwam het idee in mij naar boven om weer eens de Rotterdam Street Art Route te lopen. En wat was dat weer leuk. Binnenkort komt daar weer een blogpost over!Op dit moment ben ik erg druk bezig met mijn examenjaar en mijn profielwerkstuk en daarom heb ik nu een beetje moeite met mijn blog bij houden. Ik zal proberen om binnenkort weer een post te plaatsen, maar het is nu gewoon veel te druk.

En ik weet het er zijn weinig foto's te vinden in deze post :( ik heb jammer genoeg bijna geen tijd om mijn foto's te bewerken.

XXX

Reacties

Populaire posts