Crosley


Na een lange tijd getwijfeld te hebben, besloot ik om het gewoon te doen. Doe eens gek, dacht ik! Ik bestelde een Crosley AKA ik heb nu een platenspeler in huis. Hoe geweldig is dat?!
Toen ik hem bestelde besloot ik er maar 1 plaat bij te bestellen, zodat ik daarna kon gaan shoppen voor platen. Toen hij binnen kwam schoof ik alles opzij om er naar te kunnen luisteren. En wat een prachtig geluid komt eruit! Heerlijk genieten van The Search For Everything van John Mayer, terwijl ik mijn Crosley nog flink aan het bewonderen was. Het geluid is zo apart en ik geniet zo erg van de muziek.
Een paar dagen laten ging ik de stad in om platenzaken af te struinen en gegarandeerd ongelooflijk veel geld uit te geven. Uiteindelijk moest ik mij in houden, anders had ik echt veel te veel geld uitgegeven, maar er zijn vier extra platen toegevoegd aan de collectie. En dezelfde dag nog werden ze allemaal gedraaid. Nieuw toegevoegd aan de collectie zijn: Freedom Child van The Script, Death of a Bachelor van Panic! at the Disco, American Idiot van Green Day en Continuum van John Mayer.
Ik heb nu echt een grote liefde ontwikkelt voor vinyl. Dus ga er maar vanuit dat jullie hier nog vaak gaan horen over nieuwe aankopen voor mijn collectie!

Hebben of willen jullie ook een platen speler?

Reacties

  1. Amaaaziinnggg! Als ik een keertje bij je ben wil ik graag horen hoe hij klinkt!!
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended