My August


Augustus, de maand waarin je vakantie hebt, maar ook weer naar school moet. Het was hierdoor een drukke maar ook wel weer leuke maand. Ik had namelijk zoveel dingen die ik nog wilde doen voor dat ik weer terug moest naar school. Hier een overzicht van mijn augustus!

Back To Work
Aan het begin van de maand was het dan weer zover, ik ging weer beginnen met werken. Dit betekende de]at de dagen van volledig niks doen weer voorbij waren. Ondanks dat was het toch lekke om weer aan het werk te gaan. Hierdoor had ik toch nog een beetje ritme in mijn dag.

Mini Ecosysteem
Dit is iets wat ik al zolang wilde maken! Ik maakte hem in mijn vakantie en het was de bedoeling om hem dan direct te sluiten, maar ik had er veel te veel water in gedaan, dus ik zet mijn weckpot af en toe even open om er weer wat water uit te laten en hopelijk komt er dan snel een moment dat er niet meer teveel water in zit. Over het algemeen vond ik het zo ongelooflijk leuk om dit te maken, maar duur was het wel!Efteling
Samen met mijn familie gingen we ook nog gezellig een dagje weg naar de Efteling en wat was het gezellig! Het was erg fijn om tussen het werken door er even op uit te kunnen gaan!

Outlander & The Flash
Aangezien ik soms gehele dagen niks deed heb ik twee geweldige series kunnen kijken op Netflix! Van Outlander heb ik alle seizoenen gekeken die er bestaan en van The Flash heb ik seizoen 1 en 2 gekeken. Dit zijn echt twee totaal verschillende series, maar ik kan nu al niet wachten om weer verder te kunnen kijken!Meteoren regen
Zoals misschien meerdere van jullie weten was er een meteoren regen deze maan en het was echt iets waar ik naar uitkeek. Ik verheugde mij op het lange opblijven en lekker naar de sterren gluren. Maar helaas viel deze droom in duigen omdat het erg bewolkt was. Gelukkig heb ik in ieder geval wel drie vallende sterren gezien. Het zijn er niet veel maar in ieder geval wat. Elke vallende ster telt. Volgende keer beter!

Harry Potter: The Exhibition
Samen met een goede vriendin van mij gingen we gezellig naar Harry Potter: The Exhibition! Ik voelde mij zo nerdy toen ik hier was. En misschien ben ik dat ook wel maar ach... Na deze geweldige ervaring hebben we er nog een gezellige dag in Utrecht van gemaakt! Het was zo een leuke dag echt ongelooflijk! Uiteindelijk heb ik aan het eind een leuk Ravenclaw t-shirt en een chocolate frog gekocht.CuliNESSE 2017
Net zoals vorig jaar besloten een goede vriendin van mij en ik samen weer naar CuliNESSE te gaan! Een geweldig, klein, culinair festival met een aantal toffe artiesten. Samen met mijn vriendin ging ik op de donderdag en mijn familie en ik hebben ook nog heerlijk gegeten op de zaterdag! Wat was het toch een leuke tijd! Ik had zo graag mijn camera mee willen nemen, maar jammer genoeg kan dat daar niet zomaar! Volgend jaar ben ik hier weer te vinden!Back To School
En toen was het alweer zover! Terug naar school! En het word niet zomaar een jaar! VWO 6, mijn examen jaar! Wat spannend.. Hopelijk heb ik het recht om eind dit jaar te zeggen: 'Ik ben geslaagd!!'Reacties

  1. Ahhh ik ben van de winter bij de HP exhibition, hihi ik voelde me ook een beetje nerd, maar het was zo leeeuk! Zo'n mini-ecosysteem klinkt echt gaaf zeg! En dagjes efteling zijn altijd goed :) Voor mij is het ook vwo 6 dit jaar... good luckk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended