My May


Een maandelijks overzicht, dat is het idee voor deze post en de rest die gaan volgen de komende maanden. Aan het eind van elke maand vertel ik wat de hoogtepunten van die maand waren. We beginnen met de maand mei.  So here we go! Birthday time
De eerste dag van deze maand was gelijk al een mooie dag. Het was namelijk mijn verjaardag! Normaal ben ik niet bijzonder vrolijk op deze dag, maar dit keer was ik zo blij! Het was een geweldige dag en ik heb zoveel leuke cadeau's gekregen. Zo heb ik onder andere deze geweldige Funko versie van The Winter Soldier gekregen!
Enjoying music
Die dag van mijn verjaardag was ook erg bijzonder, omdat ik met twee vriendinnen naar het concert ging van Shawn Mendes. We keken hier al zo lang naar uit en de avond was echt onvergetelijk. 
Om het nog beter te maken ging ik de dag erna naar een concert van John Mayer. Zijn gitaarspel was zo betoverend! Daarna kwam er een soort van leegte, ik had geen concert meer om naar vooruit te kijken. En misschien kwam die leegte ook wel, omdat ik een slaap tekort had. De dag daarna heb ik direct mijn 'journal' bij gewerkt. ( ik noem het wel mijn journal, maar ik weet niet zeker of ik het wel zo kan noemen..). En nu ik dit later nog eens door kijk bedenk ik me opeens, dat ik 17 augustus weer naar CuliNESSE ga!Ik heb dus nog steeds iets om naar uit te kijken.


Motivation
Sinds halverwege deze maand heb ik zo veel motivatie om vooruit te werken voor school! En daardoor heb ik zoveel tijd over om 's avonds nog een boek te lezen! En ik moet ook wel mijn best doen want ik wil erg graag over naar volgend school jaar en de toetsweek komt eraan.Book jar
Tijdens het rond struinen in een boekenwinkel vond ik de meest, geweldige spaarpot ever! Een klein potje om mijn los geld in te doen ( wat ik niet vaak heb maar dat maakt niet uit. Het gaat om het idee!) ik heb er al wat geld in gedaan wat ik nog voor mijn verjaardag heb gekregen. Dus nu snel door sparen want ik heb nog zoveel boeken die ik wil kopen (& ik heb nog een hele berg boeken om te lezen..)

gekocht bij Donner


Books
The perks of being a wallflower, al tijden stond hij op mijn to-read-lijstje, maar er kwam maar niks van! Nu moesten we voor Engels een boek lezen en ja hoor, ook hier hadden ze een boeklijst gemaakt. Tot mijn verbazing stond dit boek erop en daarom ben ik het maar gaan lezen! En wat is het geweldig! Ik heb het zo snel uitgelezen! Het boek was goed geschreven en veel gebeurtenissen in het boek waren goed te begrijpen! Ik ben zo blij dat ik dit boek gelezen heb. En ondertussen ben ik begonnen aan De Hobbit van J.R.R Tolkien en ik vind het zo'n gaaf boek! Hopelijk kan ik het nog uitlezen voor het eind van de maand.
Movie
Guardians of the galaxy vol. 2: eindelijk was hij in de bioscoop en dus moest ik wel gaan. Samen met vriendinnen ben ik er naar toe geweest. De film was zo gaaf en veel beter dan ik had verwacht! Nu wachten tot deel drie... because the Guardians of the galaxy will return...
Journal
Zoals ik al eerder in deze post vertelde heb ik een journal waarin ik schrijf. Nou weet ik niet echt of ik het een journal kan noemen maar in ieder geval plak en schrijf ik erin wanneer ik iets leuks beleeft heb. Nu is dit niet iets specials waarmee ik begonnen ben in mei, want ik was al eerder eraan begonnen, maar in de meivakantie heb ik er nog wat dingen voor gekocht. Bijvoorbeeld deze lettertang en de washi tape! En bovendien heb ik er deze maand ook heel veel aan toegevoegd.

Gekocht bij Monsieur Notebook
Deze lettertang en washi tape heb ik gekocht bij de HEMA


Reacties

 1. Wat een leuke dingetjes! Nog gefeliciteerd met je verjaardag al is dat al even geleden hihi. Fijn dat je zoveel motivatie hebt om vooruit te werken, altijd handig! En die film ken ik helemaal niet.. ik ga naar Pirates of the carribean morgen. Ook erg zin in :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt nog voor de felicitatie! En de film is een het tweede deel ban de serie! Ik vind het zelf erg leuk maar het moet wel je ding zijn! Veel plezier morgen bij de film ( ik wil die zo graag zien,maar ik heb helemaal geen tijd)

   Verwijderen
 2. Wat leuk die concerten! En nog gefeliciteerd trouwens, hihi. Die book jar is leuk zeg, tof idee om te gaan sparen voor boeken. Een apart potje daarvoor is dan wel zo handig en motiverend lijkt mij. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het werkt inderdaad er motiverend! Ik vond hem zo leuk ik moest hem wel kopen

   Verwijderen

Een reactie posten

Recommended