Mijn Hoofd Even Leeg Maken Op Het Strand

Nu ik dit schrijf heb ik net mijn tas ingepakt voor morgen en kijk ik er erg tegen op. Ik heb nog niet zo'n zin in school. Natuurlijk heb ik zin om mijn vrienden weer te zien, want die heb ik erg gemist in de vakantie! Woensdag waren we nog lekker een dagje naar Scheveningen en nu duurt het weer een eeuwigheid voordat het vakantie is.


 Het strand van Scheveningen, wat een heerlijke plek om lekker even uit te waaien en je hoofd even leeg te maken. Eerst heb ik over de pier gewandeld en toen viel het heel erg op hoe hard het waaide. Aan het einde van de pier moest ik mijn pest doen om een beetje overeind te blijven staan. Ik was blij dat ik me goed had ingepakt en dat het daardoor wel meeviel met de kou. De golven waren ongelooflijk wild en hierdoor kon ik lekker fotograferen.

Na de pier ging ik even wat eten en daarna bewandelde ik nog even het strand. Wat was die wind sterk en wat rook  de zee toch heerlijk. Het was lekker rustig op het strand dus niemand die in de weg liep.
Een mooie regenboog!Mijn hoofd leeg maken was wel even nodig voordat ik weer aan school begin.  Ik moet nu echt gaan knallen op school en ik heb dus al mijn energie en positieve gedachtes nodig. Hopelijk gaat dat lukken!

xxx Kirsten

Reacties

Recommended