December

Nu ik dit schrijf is het alweer 11 december. Toen ik de foto's voor deze post maakte, had ik bedacht dat ik  die avond nog een blogpost zou schrijven. Maar helaas heb ik mij daar niet aan gehouden. Het was een drukke week met Sinterklaas en school en dus ben ik alles een klein beetje vergeten. Maar hier is hij dan mijn post over de maand december.


Om eerlijk te zijn heb ik nog niet echt een kerst gevoel op dit moment. De kerstboom staat helemaal klaar en de plannen voor kerst zelf staan ook al vast. Maar het gevoel is er nog niet helemaal. Toch vind ik december nog steeds een hele gezellige en mooie maand. Als je mij zou vragen wat ik de mooiste maand van het jaar vind, dan moet ik eerlijk zijn en zeg ik dat ik niet kan kiezen. Elke maand heeft iets moois en bijzonders. Maar december is wel heel mooi om te fotograferen. Aan gevroren blaadjes en mooie mistbanken boven de weilanden. 

Een lange wandeling maken doe ik graag, maar nu in december waait er af en toe een frisse wind en dat geeft een geweldig gevoel. 

Die twee mensen in de verte zijn mijn ouders

December is een drukke maand en daarom kan ik er niet echt rust in vinden. Ik vind het vaak chaotisch, maar wel gezellig.  Het liefst wilde ik dat deze maand twee keer zo lang duurde, zodat alle drukke dagen wat meer verspreid waren en ik ook wat tijd had om even lekker te relaxen. Het drukke leven laat het al niet vaak toe om lekker foto's te gaan maken, maar ik ben bang dat ik deze maand weinig foto's kan maken. 
Vanwege de drukte heb ik wat doelen opgesteld:

- als het maar even kan lekker naar buiten gaan en fotograferen.
- ik moet op zoek gaan naar een lens waarmee ik nog betere close-up foto's kan maken.
- voor deze lens gaan sparen (duh!)
- en mijn creativiteit op de vrije loop laten wanneer dit kan.

Dit is dan alweer het einde van deze blogpost. Ik hoop dat ik jullie snel weer blij kan maken met een post, maar ik kan helaas niks beloven!

Wat vinden jullie het leukst aan deze maand?

Reacties

  1. Wauw deze foto's zijn zo mooi! Ik wil ook nog van zulke winterse foto's maken!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended