2016 Is Almost Over
2016 is bijna voorbij! Vandaag nog een laatste dagje werken en dan staat 2017 alweer voor de deur. 2016 vond ik een beetje een raar jaar. Ik weet niet precies wat ik ervan moet denken. Daarom is deze post een overzicht van het afgelopen jaar en volgen daarna de plannen voor 2017 (en zal het niet echt plaatsjes bevatten).
Nou, daar gaan we dan!2016
Een apart jaar, dat kan je wel zeggen. Veel mensen zijn erg geshockt, omdat zangers en zangeressen waarvan zij houden/hielden zijn overleden. Bij mij lag dit in een net wat andere hoek. Ik houd heel erg van muziek, maar er is niet zo super veel gebeurd op dat gebied voor bij. Het is juist zo dat heel veel acteurs en actrices zijn overleden. Terwijl zij juist grote voorbeelden zijn. Jong en oud! Zo ook een acteur die mij erg inspireerde, genaamd Anton Yelchin.

Ook was ik aan het einde van de vierde klas een lange tijd een soort van ziek. Ik moest continu langs artsen en mistte hierdoor best wel wat school. Gelukkig is dat nu weer weg en draaide niet heel 2016 hieromheen.

Maar 2016 was ook het jaar dat ik mijn eerste spiegelreflexcamera kocht! Ik was al zo lang aan het sparen en ik wist eindelijk voor welke camera ik ging. De Nikon D3200. Vlak voordat ik hem kocht kwam ik er achter dat een vriendin van mij deze camera ook had! Hoe gaaf is dat?!

Dit jaar heb ik ook een aantal concerten en een festival bezocht. Samen met mijn vader of mijn beste vriendin. Zulke momenten blijf je altijd onthouden. En het liefst wil ik er zo weer naar terug gaan!

In dit jaar ben ik ook begonnen met mijn vrijwilligerswerk. Elke dinsdag, donderdag en zondag schenk ik voor een aantal oudere mensen koffie en thee bij hun in het verzorgingstehuis. Ik vond het aan het begin niet zo heel erg om te doen, maar het was ook niet de leukste activiteit van de week. Maar nu aan het eind van het jaar ( ik doe dit nu sinds mei ongeveer) merk ik dat ik het mis als ik een keer niet ga en dat ik het erg gezellig vind om even een praatje te houden.

En het laatste wat ik mij kan bedenken en wat misschien wel het aller belangrijkste is; het feit dat ik een blog gestart ben.
Ik weet het, mijn blog is niet echt in een bepaalde groep te stoppen. Ik fotografeer voornamelijk, maar er zitten ook post bij die over andere dingen gaan. Maar ja, mijn blog moet gaan over mij en dit is wie ik ben. Ik ben in best wel veel dingen rommelig en ik vind veel dingen leuk en ik heb soms heel veel idee├źn die ik allemaal te gelijk wil uitvoeren (wat onmogelijk is!).

2017
Dit jaar staat nu al bomvol met allemaal plannen en ik weet nu al zeker dat er nog veel meer bij gaat komen, maar hier komen mijn plannen voor het komende jaar!

Ten eerste ga ik begin dit jaar mijn lay-out van mijn blog veranderen. De lay-out die ik op dit moment hebt bevalt toch niet echt! Ik ben van plan om dit nog in de kerst vakantie te doen. Dus jullie zullen het snel zien!

Dan heb ik voor dit jaar twee concerten gepland staan, maar di kan natuurlijk nog veranderen. Je weet maar nooit. Dit jaar is het jaar van Green Day en Shawn Mendes. En het Shawn concert valt ook nog eens op mijn verjaardag! Ik krijg er nu weer zo'n zin in alleen al als ik er aan denk.

2017 is ook het jaar dat ik met een aantal mensen uit mijn klas naar Boedapest, Hongarije ga. Al vanaf dat ik op deze school zit kijk ik uit naar de buitenlandreis en nu is het bijna zover! Van mijn ouders heb ik een reisdagboek gekregen waarin ik alle gebeurtenissen kan schrijven. En natuurlijk neem ik mijn camera mee, zodat ik deze mooie reis kan vastleggen en aan jullie kan laten zien.

Dit zijn de plannen die ik nu bedenk, waarschijnlijk vergeet ik er nog heel veel! Zo ben ik wel!
Maar ik heb ook nog een soort van een aantal goede voornemens. Maar liever noem ik het gewoon 'dingen die ik anders wil gaan doen', omdat ik dit soort dingen ook vaak midden in het jaar bedenk en goede voornemens vind ik echt iets voor het nieuwe jaar.


  1. Ik wil meer gaan fotograferen en er meer over ontdekken. Ik wil weten wat ik met al die knopjes kan. Want om eerlijk te zijn weet ik er amper iets over.
  2. Om veel te fotograferen moet ik veel naar buiten en dat is dan ook punt twee! Ik wil meer naar buiten gaan in plaats van binnen op de bank hangen.
  3. Meer boeken lezen!!! Dit zeg ik altijd en het word tijd dat ik dat maar eens ga doen! Hopelijk doe ik het dit keer ook daadwerkelijk!
Nou dit was het mensen! Tot volgend jaar! xxx

Reacties

Recommended