Twenty One Pilots

Car Radio
Hoi allemaal,

Het is al weer een eeuwigheid geleden dat ik hier een post schreef, maar helaas had school andere plannen als ik en moest ik weer heel hard aan het werk na de herfstvakantie. Hierdoor heb ik niks kunnen posten over mijn vakantie. Hierover volgt later deze week denk ik nog een post met allemaal foto's!Maar nu iets anders! Ik kan weer iets van mijn bucketlist wegstrepen. Namelijk het onderdeel 'Samen met een vriendin naar een concert gaan'.
Ik ben namelijk afgelopen dinsdag samen met mijn beste vriendin Jip naar Twenty One Pilots geweest. Deze leuke band ken je misschien van hun nummers HeathensCar Radio en Stressed Out. Na lang wachten was het eindelijk zover!

Dit was helaas een van de weinige foto's die is gelukt aangezien mijn telefoon stuk gaat en vast liep. Dus jullie moeten het hierbij houden.
Het was super gezellig en ik kan niet wachten tot we samen naar Shawn Mendes gaan op mijn verjaardag!

Sorry voor de korte post! De post over mijn herfstvakantie zal iets langer zijn, maar niet zoveel tekst bevatten, omdat ik helaas niet zoveel tijd heb!

Hebben jullie wel eens een concert bij gewoond? Of gaan jullie nog naar concerten dit jaar?

Reacties

  1. Gaaf!! Ik ga bijna nooit naar een concert toe maar het lijkt me echt een hele leuke ervaring! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended