Fall

Het is alweer een tijdje geleden dat het herfstvakantie was, maar wegens de drukte kan ik nu pas deze foto's met jullie delen! Omdat het alweer zo lang geleden is zal ik niet veel vertellen over wat we gedaan hebben! Ik heb gewoon een aantal plaatjes uitgezocht die ik wilde delen.

De vakantie was een weekje naar Vaals, Limburg. Ik was hier ooit al een keer geweest maar toen was ik wel een flink stuk kleiner. Nu wilde ik graag weer een keer terug, zodat we ook naar de stad Aken konden om hier lekker rond te kijken. Helaas was het deze week niet zo prachtig weer om super veel te doen, maar we hebben onze kans gepakt telkens als het droog was.Dit was in het wildpark bij Gangelt! En laatst kwam ik er achter dat mijn favoriete fotografie Instagram account daar vaak foto's maakt! Misschien was hij daar ook wel, maar waarschijnlijk niet.
Deze laatste foto nam ik op een Amerikaanse begraafplaats voor gevallen soldaten tijdens de Tweede Wereld Oorlog. Het was erg indrukwekkend om hier rond te lopen. De omgeving was erg mooi. 


Deze vier foto's maakte ik toen we  naar de Gaia Zoo gingen. Deze dierentuin vond ik echt ongelooflijk leuk en gezellig. Veel dieren waren goed te zien en het was best rustig, dus ik had alle tijd om te fotograferen.

De Dom in AkenNou dit was het! Ik zal proberen om zo snel mogelijk weer een leuke post te maken. Dus ik moet snel weer een dag vinden om lekker weg te gaan en te gaan fotograferen! Hopelijk vonden jullie het leuk om deze veel te late herfstvakantie post te lezen.

Reacties

Een reactie posten

Recommended