Surprise!

Een surprise party organiseren kan van mijn Bucketlist worden geschrapt. Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover, na weken plannen en geheim houden was het zo ver. Een surprise party voor mijn lieve vriendin Jip. Ze was de maandag er voor jarig en dit was het moment dat we dat gingen vieren (alleen wist ze dat niet duh!). 




 Ik keek er al een tijdje naar uit en wat was het moeilijk om er niks over te zeggen tegen de persoon met wie je normaal alles deelt. Maar ja,het was het waard! Als cadeau had ik een boekenbon en een zelf bedacht dingetje. Dat zelf bedachte dingetje was een notebook waarin we allemaal leuke herinneringen gaan vastleggen. De eerste herinnering staat er al in, namelijk CuliNESSE 2016.

Als outfit had ik mijn nieuw gekochte kleding aan, dus ook dat moest even op de foto!


Flannel van de C&A

We hadden een high tea georganiseerd bij Fuiks. Jip zou daar heen gelokt worden door haar moeder en wij waren binnen aan het wachten. Niet alles liep volgens plan. Maar Jip was nogal verrast ( en de rest van de high tea bleef ze zich maar afvragen 'Hoe dan?')

We hebben met ze alle ongelooflijk heerlijk en veel gegeten. En ik kan jullie zeggen dat ik nog nooit zoveel thee heb gedronken in zo' n korte tijd! De volgende foto's zullen de rest van de high tea beschrijven, ik denk dat ze genoeg laten zien.







Kortom, het was een super gezellige dag!


Hebben jullie wel eens een surprise part georganiseerd?

PS. BRITT HET WAS NOG LEUKER GEWEEST ALS JIJ ER WAS GEWEEST

Reacties

Recommended