Oh Deer!


Wat een heerlijk weer was het toch vandaag! Voor deze wandeling besloten we vroeg op te staan en op tijd weg te gaan. En wat was dat een geweldig idee. Het was lekker warm en gewoon genieten.Dit gebied is echt bomvol met herten en daardoor heb ik ongelooflijk veel foto's met herten. En deze pracht beestjes bleven dan ook heel mooi staan.

op deze foto ben ik zo trots!Het gebied is erg zanderig, maar zo ongelooflijk mooi! Echt geweldig! Ik keek mijn ogen uit en wilde eigenlijk van alles wel een foto maken, helaas vond de rest van de familie dat iets te overdreven.


 Vandaag was zo'n mooie dag, echt zo'n dag om van te genieten! Dit was een lekker begin van de vakantie, hopelijk blijft de rest ook zo gaaf!

Ik zal de komende tijd weer wat berichten posten over natuur tripjes zoals deze aangezien de vakantie nu lekker begonnen is. Vandaag niet zoveel tekst, maar ik denk dat de foto's voor zichzelf spreken!

Hebben jullie wel eens wild gezien tijdens een wandeling door het bos of zoiets?

Reacties

Recommended