Sunshine Sunday

Afgelopen zondag was het heerlijk weer. Eigenlijk had ik vorige zondag al weg gewild om foto's te gaan maken, maar helaas dat kwam er niet van. En nu was het prachtig weer, dus gingen we een wandeling maken.


Aan het begin van de wandeling kwamen we een super schattig, klein tuintje waarin je zelf wat fruit kon meenemen als het goed was. Ik heb er lekker een aantal plaatjes genomen. Het fruit was nog niet echt goed.Niet veel later kwamen we nog een tuin tegen waar we in mochten en ook hier stonden een aantal hele mooie planten en bloemen. Dus ook hier moest ik even snel binnen wandelen.
En toen konden we er niet meer om heen we wisten niet waar we precies heen moesten.... MAAR toen bestond er zoiets als Google Maps en al snel wisten we hoe we moesten lopen! Dus we hoefde niet in paniek te raken! We vervolgde onze route en ik stopte af en toe om wat foto's te maken!Wat was het heerlijk om er even tussenuit te gaan en even rust te pakken voordat school de volgende dag weer begon. En al het gedoe dus ook weer terug kwam! Ondanks dat heb ik de afgelopen dagen toch nog leuke hoogte punten gehad. Ik heb bijvoorbeeld twee keer concert kaarten gekocht!!!!

Hopelijk kan ik jullie snel weer blij maken met foto's!Reacties

Een reactie posten

Recommended