Back To Normal Life


Twee weken geleden was het dan, jammer genoeg, weer zover. School begon weer. Niet iets waarop ik me verheugde. Zeker niet toen ik eindelijk het derde deel van In De Ban Van De Ring uit had, en eindelijk aan een ander boek kon beginnen. Maandag boeken halen en nog even genieten en dan dinsdag er weer tegen aan!

De tweede week is nu afgelopen en ik ben weer helemaal terug in mijn ritme van vroeg opstaan, huiswerk maken en ondertussen nog proberen om een sociaal leven te leiden. VWO 5 was nu weer een normaal begrip geworden, terwijl het eerst nog zo raar klonk. Voor mijn idee was het nog niet zo lang geleden dat ik deze school voor het eerst binnen stapte, en nu zit ik in mijn voor examenjaar! 


Al aan het begin van de vakantie had ik een agenda gekocht, dit keer bij de HEMA, normaal koop ik daar mijn agenda niet, maar ik kon eigenlijk nergens iets vinden wat ik leuk vond. Dus heb ik deze gekocht! Het is een erg fijne agenda, en elke bladzijde bestaat uit een dag! Lekker veel ruimte dus, zodat ik dit jaar georganiseerd kan werken!

Mijn boeken kaften doe ik elk jaar heel simpel, geen drukke motiefjes, gewoon een mooie kleur. En dan nog een stikker er op plakken! Ik had besloten om dit jaar mijn schriften netjes te houden, maar helaas ik kan jullie mededelen dat dit niet het geval is en dat ik alweer lekker heb zitten tekenen, terwijl ik dat eigenlijk niet eens kan en ik maar gewoon wat doe om de tijd wat sneller te laten gaan.


Een verwijzing naar je favoriete band mag niet ontbreken!

En Fan art gemaakt door je beste vriendin mag natuurlijk ook niet missen!
School is weer begonnen, maar ik kan uitkijken naar de herfstvakantie! Lekker even weg en veel fotograferen. Dit jaar heeft zoveel te bieden!

Hebben jullie alweer je ritme opgepakt? En waar hebben jullie je school spullen vandaan?Reacties

  1. Hihi die fan art is geweldig! En tja.. Ik kan ook niet wachten tot de herfstvakantie begint!! xxx

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended