Into The Woods

Nature; all the animals, plants, rocks etc. in the world and all the features, forces and processes that happen or exist independently of people, such as the weather, the sun, mountains, the production of young animals or plants, and growth.


Als klein kind ging ik al regelmatig met mijn ouders wandelen, en als snel werden het grote wandelingen. Hierdoor heb ik een soort liefde voor natuur opgebouwd. Ik kan niet alleen uren genieten van de plantjes en de boompjes, maar ook van de duizenden dieren die er leven en rondsluipen. We proberen zo vaak als het maar kan te wandelen, als het weer het maar toe staat. Altijd kom je wel iets moois of bijzonders tegen. Zo gaan we ook wel eens naar mijn opa en oma wanneer zij op de camping verblijven. Een wandeling staat dan altijd op de planning!

Ook dit keer gingen we 's middags een wandeling maken. Het was 's ochtends erg warm dus besloten we op tijd weg te gaan, zodat het niet te warm werd. We moesten een klein stukje rijden tot een parkeerplaatsje en vanaf hier liepen we een wandeling. Het was echt wonderschoon! Er waren ontelbaar veel paddenstoelen die klaar stonde om gefotografeerd te worden en dus greep ik mijn kans om hier weer mee te oefenen.

Langzaam liep ik achter de andere aan en dan haalde ik ze af en toe weer in. Mijn opa had al gewaarschuwd dat er veel herten waren en dat ze die hier vaak zagen, en ja hoor! We hebben ze tot twee keer toe gezien! Van de eerste keer heb ik geen goede foto's kunnen maken maar de tweede keer lukte het wel! Het hert was alleen en keek ons strak aan. Voordat het weg sprong kon ik een foto maken die scherp was!
En naast deze overweldigende dieren kwam er ook nog een grote pad te voorschijn! Deze bleef rustig zitten in tegenstelling tot de herten!


    Aan het eind van de wandeling ging het regenen en dit heeft het de rest van de dag gedaan, maar wij hebben lekker warm in de tent gezeten en toen was de dag alweer voorbij!

Houden jullie ook zoveel van ronddwalen in de natuur?

Op dit moment bevat mijn blog heel veel wandelingen en natuur, maar hier komt verandering in! I promise! Dit is alleen iets wat ik heel veel doe tijdens de vakantie!

Reacties

 1. Wandelen in de natuur is één van mijn grootste hobby's! Dus ja, ik begrijp je volledig als het hier om gaat, hihi. Mooie foto's heb je gemaakt! Is erg leuk om te bekijken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's! Ik zelf ben ook altijd zo dol op wandelen. Helaas kom ik nooit echt bijzondere dieren tegen. Meestal slaan ze al op de vlucht als ze me zien aankomen. Tenminste, dat denk ik dan.

  Vooral blijven genieten van dit soort wandelingen :)!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Zal ik zeker doen! Je komt vast nog wel een keer een dier tegen komen

   Verwijderen

Een reactie posten

Recommended