Een Feestelijk Toetje!Jeej! Mijn eerste kook blogpost staat nu online! Of moet ik zeggen gooi alles bij elkaar en stop het in de koelkast blogpost? Dit is iets wat ik erg leuk vind en dus ook regelmatig doe! Hopelijk genieten jullie hier vanNa een lange tijd samen met mijn zusje in de keuken gestaan te hebben, was hij dan eindelijk klaar. De Zomerse Sinaasappel-aardbeitiramisu! Nu alleen nog twee uur wachten... Dit volgens het recept 35 minuten durende toetje, is voor acht personen, maar kan natuurlijk ook door vier personen gegeten worden! Oops...Het duurde iets langer dan verwacht, omdat ik tien keer moest lezen wat er stond en het dan ook nog eens moest uitvoeren.

Het recept wat ik volgde is van de Allerhande en kun je hier vinden!


Wat moesten we lang wachten tot we het konden eten! Het was bedoeld als toetje en het was pas een uurtje of drie. Kortom, we moesten nog een tijdje wachten. Gelukkig had ik een afspraak over mijn vrijwilligerswerk om de tijd mee te doden.

Met stukjes extra pure chocolade!

Na het eten was het dan eindelijk zover! En wat was het heerlijk! Na het eten van mijn twee stukken zat ik helemaal vol en kon ik niet meer aan eten denken, maar dit was het zo waard! De tiramisu was lekker fris en je proefde de sinaasappel erg goed!


Tip: doe niet alle sinaasappel rasp erin! Sinaasappel rasp is namelijk erg aanwezig! Ik heb 1 eetlepel erin gedaan.

Conclusie, het was echt heerlijk en ook nog een super leuk om te maken!

Reacties

  1. Ziet er echt onwijs lekker uit! Lekker zomers ook :) Bedankt voor je reactie op mijn pruimentartelettes. Laat je me weten als je ze gemaakt hebt?

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended