Een Beestenboel


17 augustus 2016:
Bewapend met mijn camera lopen we Diergaarde Blijdorp binnen. Met we bedoel ik, Mijn moeder, tante, zusje en ik! Het is een prachtige warme dag en dus zijn we niet de enige die op dit idee gekomen zijn. Bepakt met een rugzak met eten en drinken lopen we het Oceanium binnen. Hier kijk ik altijd mijn ogen uit, omdat je eerst wel duizenden vissen kunt bekijken en dan langzaam over gaat naar de reptielen, pinguïns en woestijndieren. Hier onder zien jullie de foto's die ik hier heb genomen.

Ik heb hier echt even een tijdje rondgelopen, maar eenmaal buiten konden we weer van het zonnetje genieten en heb ik hier weer een aantal foto's genomen. Hier buiten gebeurde aardig wat . Ik moest lachen om een spelende ijsbeer en ik stond oog in oog met een prairiehondje en wat ik niet mag vergeten is dat de gehele familie wasbeer zich in het water had verzameld om de bezoekers eens goed te bekijken.

Maar het buiten zijn was alweer snel afgelopen, Amezonica kwam in beeld. En dit maakte mij ongelooflijk blij! Vlinders en bloemen fotograferen vind ik namelijk geweldig en dit kan ik hier volop doen! De rest van de familie vond het veel te warm en besloot lekker naar buiten te gaan, terwijl ik achter allerlei verschillende vlinders aan rende, denkend dat ze dan wel stil gaan zitten.Toen ik hierna buiten kwam vond ik het best koud, maar al snel was het weer warm en gingen we lunchen! Patatjes! Daarna hebben we nog de hele middag door de dierentuin gelopen en heb ik heel veel foto's gemaakt!

Kortom, een dag vol genot! Houden jullie ook zo van de dierentuin?


Reacties

Een reactie posten

Recommended