Een Avondwandeling Rond De Plas


Sinds afgelopen week heeft mijn moeder zich voorgenomen om zo vaak mogelijk een rondje te lopen van een aantal kilometers. Het leek mij wel lekker om mee te gaan, dus al snel liep ik een wandeling van 7 kilometer mee, maar mijn camera lag toen thuis. Vandaag ging ik weer mee en liepen we een rondje om de Kralingse Plas zodat ik nog mooie foto's kon maken! We kunnen er vanaf ons huis in principe heen lopen, maar hebben de auto op een parkeerplaats gezet en zijn vanaf hier gaan lopen.


Het fijne aan lopen vind ik dat je even je gedachten op nul kan zetten en gewoon kan genieten. Iets wat ik vaker moet doen! Terwijl we een rondje liepen zag ik zoveel verschillende vogels, ik kon mijn ogen er niet vanaf krijgen!
Het verbaasde me dat er veel meer mensen waren die nog even een rondje liepen en het was eigenlijk best druk. Veel mensen en héél veel leuke honden! Ondertussen bedacht ik mij dat ik dit vaker moet doen in de vakantie, in plaats van hangen op de bank en een beetje niks doen. Ik ben een beetje gaan experimenteren met de instellingen van mijn camera en dat is iets wat ik ook echt meer moet gaan doen!


Na het rondje om de plas volgde nog even een rondje hertenkamp! En dit was zo geweldig! Er waren zulke kleine hertjes en konijntjes en zelfs ganzen! De hertjes waren best wel bang dus het was erg moeilijk om een foto te maken, maar het was een erg leuke uitdaging!
Cutie!

Dit was het eind van de wandeling! Het was erg mooi weer en het heeft er ook nog voor gezorgd dat ik erg goed sliep!

Houden jullie van avondwandelingen?

Reacties

  1. Mooie plaatjes en fijn dat het wandelen je zo bevalt! Het ziet er uit als een prachtig plekje om rond te slenteren. Ik wandel de laatste tijd ook veel, niet per se 's avonds, maar gewoon kleine stukjes: naar de winkels, naar mijn werk, de bibliotheek. En eigenlijk bevalt het me wel prima.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ohh heerlijk zo'n avondwandeling! Ik vind zo ook altijd heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Recommended