CulliNESSE 2016


Nog niet zo lang geleden postte ik mijn Bucketlist, en nu is het moment aangebroken en heb ik een eerste post waarin ik kan zeggen dat ik naar mijn eerste festival ben geweest samen met Jip, een van mijn vriendinnen! CuliNESSE dag 2 was onze dag! Afgelopen vrijdag was het eindelijk zover! Na lang wachten konden we genieten van geweldige muziek, strand en heerlijk eten! Ik bied alvast mijn excuses aan voor de slechte foto's, maar ik mocht mijn camera niet meenemen en dus was ik genoodzaakt om foto's te maken met mijn telefoon!
CuliNESSE is een driedaags festival, dat jaarlijks terug komt! Het vind plaats in Nesselande aan de Zeverhuizenplas. Ik kon het festival eerst niet, maar toen mijn vader vertelde dat Kensington op de vrijdag zou optreden moest ik wel gaan.


Behind The Scenes (Gemaakt door Jip)
Met de metro reisde we naar Nesselande en vanaf hier was het nog een klein stukje lopen! Er was geen rij dus we konden zo naar binnen lopen, even je kaartje laten scannen en we waren binnen. Het eerste wat we deden was was muntjes kopen!Hierna liepen we een beetje rond en luisterde we even naar de band op het Sunset Podium (kleine podium), toen we besloten dat deze band niet ons ding was, gingen we iets te drinken halen en besloten we te luisteren naar de soundcheck van Groovin' Monk. Dit klonk wel lekker! En we werden benieuwd naar hun optreden. We liepen weer even rond en we merkte dat het etenstijd werd. Tijd om langs alle tentjes te lopen en te kijken wat we gingen eten. Al snel besloten we een hamburger te halen! En deze was echt heerlijk. Als toetje haalde we een heerlijk ijsje!

Groovin' Monk


Ondertussen was Groovin' Monk begonnen en we besloten vooraan bij de dranghekken te gaan staan, zodat we later bij Kensington vooraan konden staan. Het was nog niet zo super druk, dus we haalde nog wat drinken voor tijdens het wachten.

Na lange tijd begon het opbouwen en de soundcheck voor Kensington, ik zei tegen Jip iets over de leuke shirtjes die de crewleden aanhadden. Zo'n shirtje wilde ik ook wel! En toen.... na heel lang wachten.... was het eindelijk zo ver...... Kensington trad op! We stonden nog steeds vooraan en nu stond het hele veld vol! Kensington speelde geweldige muziek en tussen door werden er veel grapjes gemaakt. Het publiek deed ongelooflijk lekker mee en ik kan wel stellen dat mijn stem de volgende dag niet zo lekker klonk... Het was genieten! En ja, ik ga het toegeven ik heb een beetje de fangirl uitgehangen!

Kensington!


Gemaakt door Jip
Gemaakt door Jip
Hierna sloeg helaas alles om! Na Kensington werd er gezegd dat als het nog harder ging waaien, het festival terrein ontruimd zou moeten worden. En jammer genoeg was dit een kwartier later al zover! We hebben de avond dus niet vol kunnen maken en jammer genoeg hebben we Colibri en Memphis Maniacs niet kunnen zien.

Ondanks dit was het de moeite waard en ik heb zeker plannen omvolgend jaar weer terug te gaan. En hopelijk kunnen we Kensington nog een keer live zien, tijdens een concert ofzoiets!

Reacties

Recommended