A Beach DayHoek van Holland, vanaf kleins af aan kom ik hier een aantal keer  per jaar. Het maakt niet uit welk jaargetij het is, zolang het maar droog is! Lekker even uitwaaien op de pier en daarna een stukje over het strand dwalen, de heerlijke lucht van de zee opsnuiven. Vaak patat of een ijsje aan het eind en dan weer naar huis!Ook nu ben  ik weer naar het strand geweest! Een warme zomer dag, nou ja, niet super warm, maar gewoon lekker. Als we de auto geparkeerd hebben lopen we langzaam de pier op. Vele mensen komen net het strand af of lopen juist met ons mee naar het strand. Langs de kant staan veel mannen te vissen. Overal lopen honden en in het water zijn tientallen zwanen te zien. Op de rotsen zitten ontelbaar veel meeuwen. Heerlijk!

Een prachtige zwaan! Je kon nog zien dat hij jong was


We lopen tot het eind van de pier en gaan hier eventjes zitten. Kijkend naar de golven neem ik een paar foto's van het strand. We besluiten een stuk terug te lopen tot we weer bij het strand zijn. Hier klimmen we over het randje en gaan het strand op. In het begin is het heel rustig en ik kan prachtige plaatjes zonder mensen schieten, maar dan komen we op het drukkere gedeelte en kun je geen leuke foto's meer nemen.


Nog even een ijsje eten en dan is het weer tijd om naar huis te gaan. We hadden nog een groot ijs te goed van de vakantie. Dus kregen we een bakje met vier bolletjes. En wat was de keus moeilijk! Uiteindelijk koos ik voor hazelnoot (Mijn favoriet!), karamel, kaneel en citroen. Het was een heerlijke dag!


Reacties

Recommended